iPhone S5, imazhet e para për këtë prototip, a janë të vërteta?

iPhone S5, imazhet e para për këtë prototip, a janë të vërteta?Faqja GSMArena ka marrë (nga vizitor anonim) disa imazhe interesante të për të cilat mendohet se janë një model prototip të telefonave të zgjuar (smartphone) iPhone të Apple. Edhe përse këto fotografi nuk kanë një cilësi të lartë pastërtie dhe duket se janë fotografuar në një vend që ndriçimi nuk është i mirë, zbulojnë disa hollësira interesante. Për shembull nëse e vini re ekran duket se madhësi e tij zë një pjesë shumë të madhe gjithashtu duket dhe mungesa e Home Button.

iPhone S5, imazhet e para për këtë prototip, a janë të vërteta?

Para disa ditësh kishte dalë në qarkullim një skicë që tregonte një patentë të kompanisë nga ajo e Cupertino dhe si për surprizë të të gjithëve iPhone i ri ngjanë shumë në paraqitjen e atyre imazheve të paraqitura nga krijuesit e patentave. Kjo gjë na vë pak në mendime për sa i përket besueshmërisë së këtyre imazheve, prandaj është mirë që të jemi pak të mbrojtur.

New iPhone
New iPhone


Pavarësisht gjithë këtyre, duke e parë me një sy pak kritik bëhet shumë e qartë se paraqitja dhe modeli duket se nuk i ngjasojnë shumë me shijet e kompanisë Apple dhe devijojnë shumë nga politika e firmës, e cila është e dhënë pas prerje më katrore.
Por nuk duhet harruar se askush nuk mund të na e thoi me siguri se sa origjinale janë fotografitë, prandaj as gjë nuk duhet marrë për bazë për momentin.

Share Button
Tags:,

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *