iOS 7: Premier me murmuritje, probleme dhe boshlleqe ne siguri Pa filluar mirë-mirë qarkullimin versioni i ardhshëm i sistemit operativ të Apple, janë regjistruar dhjetar ankesa nga përdoruesit,