Kategori: Shpjegime

Çfarë janë Trojan?

Trojans në kontrast me viruset të cilët mund të infektojnë kompjuterin tuaj edhe duke hapur vetëm një skedar të thjeshtë, duhet të instalohet nga vetë përdoruesi. Mund të
Read More

Cfare jane cookie?

Cookie ose të njohura në shqip si biskota janë disa të dhëna që krijohen nga faqet e internetit që keni vizituar dhe ruajnë informacione,për sa i përket navigimit
Read More