Kodet sekrete qe gjenden ne sistemin operativ Microsoft Wondows

Zemanta Related Posts ThumbnailSistemi operativ Microsoft  Windows i lëshuar që nga viti 1985 është një nga sistem kompjuterike më të përdorura në të gjithë botën dhe përllogaritet që në vitin 2004 Microsof Windows kishte rreth 90% të tregut. Pra ndonëse përdoruesit e kompjuterëve që punoj me Microsoft Windows janë me miliona, të pakët janë ata që kanë njohurin bazë për këtë sistem operativ. Shumica vetëm sa kanë mësuar se si ndizet edhe fiket, për të mos thënë se edhe fikjen e bëjnë duke e hequr nga priza.

Kodet sekrete qe gjenden ne sistemin operativ Microsoft Wondows

 

Por janë edhe ata që duan të zbulojnë sa më shumë rreth këtij programi duke e studiuar e duke kaluar orë të tëra për të mos thënë vite mbi të.

Për ata persona por edhe për ata që janë thjesht kureshtar unë kam dëshirë t’ju tregoj nja dy sekret që fsheh sistemi operativ Microsoft Windows:

  1. Mundohuni te krijoni një dosje të re me emrin « CON » nuk do ja dilni dot, apo jo?
  2. Hapni notepad dhe shkruani « bush hid the facts » ruajeni dhe mbylleni notepad, kur ta hapni përsëri ajo që ju shkruat do dali kështu « 畢桳栠摩琠敨映捡獴 ».
  3. Tani hapni Microsoft Word dhe shkruani « =rand (200, 99) » pastaj shtypni Enter.

Interesante apo jo?

 


Share Button
No Comments

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *