Konfigurim manual interneti për Nokia 6070 rrjeti Vodafone

Konfigurim manual interneti për rrjetin VodafoneKonfigurim manual interneti për Nokia 6070  rrjeti Vodafone Ndoshta ju ka rastisur që për arsye të ndryshme dëshironi që të konfiguroni celularin tuaj në mënyrë manual. por cilat hapa duhet të bëni për një konfigurim manual të internetit për rrjetinVodafone? ndiqni tutorialin e më poshtëm. Ky tutorial është përgatitur duke e shpjeguar në 2 gjuhet më të përdoruar për shqiptarët në gjuhën Italian dhe gjuhën Anglisht.

Konfigurim manual interneti për Nokia 6070  rrjeti Vodafone

Shtypni butonin Menu
Përzgjidhni Impostazioni/ Settings dhe shtypni butonin Selez/ Select
Përzgjidhni Configurazione/ Configurations dhe shtypni butonin Selez/ Select
Përzgjidhni Impostazioni config Personale/ Personal Configuration Settings  dhe shtypni butonin Selez/ Select

Shënim
Nëse nuk ka konfigurime të tjera zgjidhni Aggiungi/ Add
Nëse ekzistojnë konfigurime të tjera zgjidhni Opzioni/ Options
Përzgjidhni Aggiungi Nuove/ Add New dhe shtypni butonin Selez/ Select
Përzgjidhni Web dhe shtypni butonin Selez/ Select

Plotësoni të dhënat e mëposhtme si vijon:
Nome Account/ Account Name: Internet
Home Page: www.google.com ose https://tech-al.info (nëse doni)
Nome utente/ Username: (bosh)
Password: (bosh)
Utiliza punto accesso Preferito/ User preference access point: No
Përzgjidhni Impostazioni punto accesso/ Access point settings dhe konfirmoni përzgjedhjet e treguara duke shtypur butonin OK.

Proxy: Dissativa/ Disable

Përzgjidhni Impostazioni tipo trasporto dati/ Data Bearer dhe shtypni butonin Selez/ Select.
Konfirmoni përzgjedhjet e treguara si më poshtë duke shtypur butonin OK.

Punto accesso dati a pacchetto/ Packet Data: vodafoneweb
Tipo di rete/ Network Type: lihet e pandryshuar
Tipo di autenticazione/ Authentication Type: Normale/ Normal
Nome utente/ Username: (bosh)
Password: (bosh)

Shtypni 3 herë butonin Indietro/ Back
Përzgjidhni Internet
Shtypni butonin Opzioni/ Options
Përzgjidhni Attiva/ Activate dhe shtypni butonin Selez/ Select
Së fundmi shtypni butonin Fine chiamata/ End call për tu kthyer në faqen fillestare.


Pasi keni ndjekur hapat e mësipërm mund të provoni të përdorni shërbimin e internetit në celularin tuaj. Pra më këtë tutorial të shpjeguar hap pas hapi se si mund të konfiguroni internetin në celularin tuaj për rrjetin Vodafone.

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *