Lernstift pen stilolapsi i ri për gabimet drejtshkrimore!

Lernstift pen stilolapsi i ri për gabimet drejtshkrimore!Kompanie e njohur Gjermane Lernstift  i ka vendosur synim vetes për të krijuar një lloji “stilolapsi” që të ndihmojë të  gjithë nxënësit për të rregulluar mënyrën e tyre të të shkruarit, por në të njëjtën kohë për të  rregulluar gabimet drejtshkrimore. Me Lernstift pen  do të mundni të shkruaj në çfarë do lloji letre dhe jo vetëm në një letër të veçantë, ashtu sikur është dhe me një stilolaps të zakonshëm. Por më një ndryshim, pasi stilolapsi i ri Lernstift pen do të këtë disa sensorë të veçanta, që do të ndjekin lëvizjet e tij. Dhe nga të dhënat e sensorve, programi që do të jetë i instaluar në stilolaps do të “dalloi” se cilët fjalë pasqyrohen në shkrimë- nëse përdoruesi shkruan në anglisht ose gjermanisht, dy gjuhet që do të mbështesë për momentin Lernstift pen. 

Lernstift pen stilolapsi i ri për gabimet drejtshkrimore!

 

Duke përfunduar zhvillimin e saj, Lernstift gjatë Marsit do të përdor disa që do të kenë platformën crowdfunding, për të marrë fondet e nevojshme që të dalë në treg Lernstift pen. Dhe në rast se nuk do të mund të siguroj të ardhurat do ta shesë të drejtën tek ndonjë kompani tjetër, kompania beson se mund të siguroi pa frikë 200.000 mijë dollarë- të paktën këtë synim ka.

Me këtë llogaritje përllogaritet se “stilolapsi” do të gjendet në treg verën e ardhshme, me një cç,im nga 50€ deri në 80€. Dhe më vonë ka planë për bërjen e një lloj Lernstift pen më të sofistikuar që të mund të lidhet dhe me Wi-Fi.

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *