Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 shkarkojeni falas

Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 shkarkojeni falas.NET framework është zhvilluar nga Microsoft-i dhe që punon kryesisht në sistemin operativ te Windows. Në të ekzistojn një librari e madhe kodesh dhe shumë algoritme, e cila mundeson kompabilitetin midis gjuhëve të ndryshme programimit (dmth bën të mundur që një program të funksionojë duke marrë të dhënat nga kjo librari)
Në të pershihen Base Class Library, user interface, data access, database connectivity,
cryptography, web application development, numeric algorithms, dhe network communications.

Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 shkarkojeni falas

 

Dhe një përshkrim nga në anglisht:

The .NET Framework 2.0 Service Pack 2 provides cumulative roll-up updates for customer reported issues found after the release of the .NET Framework 2.0. In addition, this release provides performance improvements, and prerequisite feature support for the .NET Framework 3.5 Service Pack 1.

Please review the supported operating systems for this deployment package in the System Requirements section. The corresponding updates for Windows Vista and Microsoft Windows 2008 are deployed via the full .NET Framework 3.5 service pack.


Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *