Kategori: News

iPhone behet ceshtje sherri

iPhone bëhet çështje sherri në USA. Më 28 dhjetor gjatë një koncerti Kenneth Sxhmidgall iu vodh telefoni i tij model iPhone. Pasi provoj disa here radhazi duke telefonuar
Read More

iPhone behet shkak vdekje

iPhone bëhet shkak vdekje ku një 25vjeçare goditi me makinë një 17vjeçar shokun e vet dhe u largua si një zonjë, ngjarja ndodhi në Bronx të New York.
Read More

Te rejat e Windows 8

Siç është bërë e njohur prej disa kohësh është bërë lançimi i sistemit operativ më të ri të Microsoft Windows, atë të  Windows 8, por çfarë të reje
Read More