Etiketë: oferta

Oferta Plus Special

Me PLUS Special mund jo vetëm të rimbushni numrin tuaj dhë të paguani gjysmë çmimi për çdo njësi, por tashmë mund të përfitoni dhe nga një mundësi që
Read More

Dita me Fat

Dita me fat është një ofertë nga kompania e telefonisë celular Eagel Mobile. Por çfarë përfshinë kjo ofertë? Kjo është një ofertë e re për të gjithë ata
Read More