Latest

iPhone behet ceshtje sherri

iPhone bëhet çështje sherri në USA. Më 28 dhjetor gjatë një koncerti Kenneth Sxhmidgall iu vodh telefoni i tij model iPhone. Pasi provoj disa here radhazi duke telefonuar
Read More

Cfare jane cookie?

Cookie ose të njohura në shqip si biskota janë disa të dhëna që krijohen nga faqet e internetit që keni vizituar dhe ruajnë informacione,për sa i përket navigimit
Read More

iPhone behet shkak vdekje

iPhone bëhet shkak vdekje ku një 25vjeçare goditi me makinë një 17vjeçar shokun e vet dhe u largua si një zonjë, ngjarja ndodhi në Bronx të New York.
Read More