PDF Eraser nje program per perpunimin e dokumenteve PDF

PDF Eraser nje program per perpunimin e dokumenteve PDF
PDF Eraser

PDF Eraser është një mjet gome me të cilin mund të fshi ose të fshini informacione të tepërta në një dokument PDF. PDF Eraser është një aplikacion Windows-based, me të cilin përdoruesit mund të fshin plotësisht falas imazhe, logo, shkrime dhe çdo gjë tjetër nga një dokument PDF.

 

PDF Eraser nje program per perpunimin e dokumenteve PDF

Heqja e shkrimeve në dokumentet të tipit PDF me PDF Eraser është shumë e lehtë pasi ky aplikacion falas PDF bashkëpunon në mënyrë profesionale me përdoruesit e Windows që të fshin ose heqin informacionet e pa dëshiruara në shkresat PDF. E vetmja gjë që nevojitet është të fshini gjërat që nuk duhen pa deformuar informacionet e tjera në dokumentin PDF, gjithashtu me PDF Earser nuk ndryshon as cilësia e dokumentit PDF.

 

Ndonjëherë, mund të vërtetoni se disa faqe PDF janë të tepërta në një dokument PDF. Nëse po, do të mundeni gjithashtu të hiqni faqet e tepërta PDF duke përdoruar PDF Earser. Përveç heqjes së informacioneve të tepërta nga një dokument PDF, do të mundeni gjithashtu të shtoni informacionet tuaja në një dokument PDF. Nuk ka rëndësi se çfarë informacionesh dëshironi që të hiqni nga një dokument PDF ose të informacioni që të shtoni në dokumentin PDF, PDF Eraser është 100% falas dhe i sigurt.

downloadbig

Share Button
Sending
User Review
0 (0 votes)

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *