Përzgjedhja e titullit të duhur TITLE

<TITLE> SEO
SEO

Shumica e autorëve të shkrimeve të artikujve në web pohojnë se kriteri më i rëndësishëm për një klasifikim sa më të mirë të një faqe nga motorët e kërkimit në Web ose si njihen ndryshe Search Engine nuk janë<META> tags, përdorimin e së cilës do ta shpjegojë në një artikull tjetër, por titulli i faqes. Sepse titulli nuk lexohet vetëm nga programet automatike që regjistrojnë por dhe nga publiku, përmbajta e artikullit duhet të jetë e shkurtër dhe e plotë. Për këtë fjalë-kyçet nuk duhet të shkruhen pa taktik si: Mësime për SEO, Kurse për SEO, Seminare SEO, Trajnim SEO, por duhet të kenë një përshkrim tërheqës si: Mësime SEO: Guida për mësime SEO, Seminare dhe Trajnime.

Përzgjedhja e titullit të duhur TITLE

Me këtë mënyrë rritet ndjeshëm mundësia e përzgjedhjes nga publiku sepse shumica e mjeteve shfaqet në rezultatet e kërkimit me titullin e faqes në mënyrë referimi me ngjyra të zëna. Kështu pra nëse titulli i një faqeje nuk është thjeshtë një grup fjalësh, por një frazë tërheqëse, atëherë rriten mundësit që vizitori të vizitoj faqen tonë.

Pra duhet të keni parasysh se dhe titulli i një artikulli luan një rolë të madh në pozicionimin e faqes në motorët e kërkimeve.

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *