Problemet e iPhone 6S | Problemet e iPhone 6S Plus.

tmp_24743-image983797702Problemet e iPhone 6S | Problemet e iPhone 6S Plus. Apple duket se e kaloi problemin e bendgate duke përdorur alumin Series 700 më të fortë, por duket se po hasë një tjetër problem. Duket se po ecën në hapat e flagship-ve Android që mbanin Snapdragon 810 me pasojë që temperatura e aparatit të rritej dhe të ndikonte në funksionimin e tij.

Problemet e iPhone 6S | Problemet e iPhone 6S Plus.

Në faqen e Reddit u shfaqën raportet e para nga përdorues që thonë se hasën probleme me mbinxehjen e modeleve të rinj iPhone 6S. iPhone 6S nxehet kaq shumë saqë nuk lejojnë funksionimin e LED flash gjatë nxjerrjes së fotografive. «Flash is disabled. The iPhone needs to cool down before you can use the flash», referon.
Procesori i ri Apple A9 që kanë iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus, është më i shpejti nga procesorët që kanë patur aparatet iPhone, por sipas raporteve rritë shumë temperaturën në lidhje me procesorët A8 të vitit të kaluar. Ndërsa mesatarja e temperaturës tek iPhone 6 ishte 32.2 gradë celsius, duhet se në iPhone 6S arrin 38.8 gradë celsius.

Për momentin nuk është dihet dihet me siguri se ku qendron problemi dhe duket të që ky problem është në një numër të vogël përdoruesish, por ngelet të presim për të parë si do vazhdojë dhe si do ta zgjidh Apple. /Tech-Al.Info/

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *