Shkarkoni falas Fjalorin shqiptar Shqip-Shqip

Fjalor shqip shqip

Shkarkoni falas fjalorin shqip shqip Fjalori Shqip-Shqip është një fjalor elektronin në formë programi që instalohet në kompjuterin tuaj, ky fjalor është falas. Fjalori elektronik shpjegues (FESh) është njëra pjesë e projektit mbarëkombëtar të Qendrës për Edukim dhe Përparim, “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”, i cili mund të shkarkohet falas. Përdorimi i këtij fjalori do të ndihmojë shqipshkruesit në hartimin e teksteve të ndryshme, duke kursyer kohën e tyre dhe duke rritur njëkohësisht cilësinë e shkrimit.

Shkarkoni falas Fjalorin shqiptar Shqip-Shqip

Fjalori Shqip Shqip njihet dhe si QEP shkurtimi Qendra për Edukim dhe Promovim. Fjalori shqip shqip bazohet kryesisht në fjalorin e që është në formën e shkruar, pra libër, i vitit 1984. Fjalori përmban më shumë se 40 mijë fjalë shqip të cilat shpjegohen në mënyrë sa më të thjesht për me synimin që fjalët të mund të kuptohen nga të gjithë qofshin ata persona të vegjël ose edhe persona të huajë. Fjalori Shqip-Shqip nuk është aq i përparuar sa i që ka nxjerrë kohët e fundit Digitalb, fjalor i cili përmban audio por edhe një shenjë për të treguar se ku e merë theksin çdo fjalë. Pra ndonëse QEP-a nuk është kaq i avancuar por ngelet një nga fjalorët më të mirë pasi si e kemi thënë është një fjalor i cili është në dispozicion të të gjithëve plotësisht falas.

Fjalori është një nga më të kërkuarit në internet me një rekord kërkimesh prej 110.000 kërkimesh në muaj.
është një nga fjalorët më të mirë pasi është edhe fjalori i vetëm që ekziston për shpjegimin e fjalëve shqip. Fjalorin shqip shqip mund ta shkarkoni në linkun e me poshtëm.

downloadbig
Share Button
Sending
User Review
3.3 (27 votes)
3 Comments

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *