Shkarkoni falas Hotspot Shield VPN per Android

Shkarkoni falas Hotspot Shield VPN per AndroidHotspot Shield VPN APK për Android është një aplikacion i thjesht dhe i shpejtë që përdoret për të pasur akses në faqet të cilat janë të bllokuara për telefonat inteligjent dhe tabletat. Hotspot Shield VPN për Android APK lejon hyrje të menjëhershme në shkrime të bllokuar ose komplet faqen. Hotspot Shield është një nga aplikacionet më të njohura për shumë lloj platformash. Këto platforma janë tabletat që funksionojnë me: OS Android, iOS iPhone, iPad dhe MAC , madje edhe me ato qe kanë OS Windows.

Shkarkoni falas Hotspot Shield VPN per Android

Hotspot Shield VPN për Android APK oforn gjithashtu dhe siguri, mbrojtjen e të dhënave të përdoruesit. Hotspot Shield VPN për Android është si e thamë edhe pak më sipër, i thjeshtë, i lehtë dhe mënyra më e shpejtë për të qëndruar larg nga kërcënimet, malware, spzware dhe shumë e shumë rreziqeve të tjera online. Por jo vetëm kaq me këtë aplikacion do të mund të qëndroni të sigurt edhe nga kërcënimet e shumta nga hacker-at.

Por përse Hotspot Shield VPN për Android dhe jo një tjetër? Është e vërtetë që ekzistojnë shumë aplikacione dhe mjete të tjera për të pasur akses të menjëhershëm në tekstet e bllokuara. Por me Hotspot Shield ka pothuajse 150 milion shkarkime nga e gjithë bota. Hotspot Shield VPN për Androidju ofron mundësin për navigim anonim për që qëndruar të lidhur më vendet sociale por me një avantazh duke mos qenë i ekspozuar ndaj trackers. Gjithashtu Hotspot Shield është një aplikacion shumëgjuhësh. Dhe e fundit është se ky aplikacion është kontabël me Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox dhe me Safari të Apple./tech al

downloadbig

Share Button
Sending
User Review
2 (1 vote)

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *