Shkarkoni version e ri Firefox 25 shqip

Shkarkoni version e ri Firefox 25 shqipE njohura Mozilla hodhi në qarkullim versionin e ri të shfletuesit të dashur, version Firefox 25. Dhe si gjithmonë edhe versioni i ri Firefox 25 është në dispozicion për shkarkim për përdoruesit Windows, Mac dhe Linux dhe shumë shpejtë do të jetë në dispozicion për shkarkim edhe për përdoruesit Adnroid.

Shkarkoni version e ri Firefox 25 shqip

Versionin e ri Firefox 25 do të mund ta shkarkoni nga ftp server të vetë kompanisë ose prisni disa orë nëse keni të instaluar përditësimin automatik në shfletuesin tuaj. Nëse jo atëherë mund ta shkarkoni në njërin nga linket e më poshtëm. Linket e më poshtëm kanë version në shqip të Firefox 25.

Ndonëse ka shumë lloj shfletuesash si, Chrome e Google, Opera, Safari, Internet Explorer i vetë Microsoft, është për të theksuar se Mozilla Firefox është një nga shfletuesit më të përdorur në mbarë botën. Madje me përmirësimet e reja që sjellë versioni 25 i Mozilla Firefox mund ta bëjë atë akoma edhe më praktik dhe më të këndshëm. Mozilla Firefox 25 sjell edhe disa risi në versionin e saj të ri, risi këto që mund t’i shijojmë edhe në versionin shqip të Mozilla Firefox 25.

 

Versioni i ri sjell për herë të parë find bar të pavarur në çdo kartel që hapë përdoruesi, opsioni për import të dhënash dhe rregullimet nag shfletuesit e tjerë (nëse përdoruesi nuk e ka hapur Firefox për shumë kohë), si edhe rregullimet klasike për problemet e vogla.

 

down-winShkarkoni versionin shqip për Windows
down-macShkarkoni versioni shqip për MAC
down-linShkarkoni versionin shqip për Linux

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *