Si mund ta gjeje kete CMS?

Si mund ta gjeje kete CMS?Duke shfletuar në internet dhe në forume të ndryshëm kam hasur shpesh këto pyetje:

Si mund ta gjej se çfarë scripti përdorë kjo faqe?

Çfarë CMS përdoret këtu?

E pra janë pyetje normale pasi duam që edhe ne të kemi një faqe ndoshta jo klon të saj por të ngjashme deri diku. Dhe shumë përdorin Ctrl+U ose me të djathtë të mausit për të parë Burimin e Faqes ose si është ne anglisht Source, por ngelen të zhgënjyer kur shikojnë se as ashtu nuk mund ta gjejnë ose zbulojnë se çfarë scripti ose CMS përdorë ajo faqe.

Si mund ta gjejë se çfarë CMS a Script përdoret?

Për këtë na vjen në ndihmë webmastercoffee.com, por çfarë është webmastercoffee.com? webmastercoffee.com është një faqe gjermani që i ndihmon të gjithë Webmaster për të identifikuar sa çfarë CMS ose Script përdor një website, webmastercoffee.com analizon në mënyrë automatike një faqe interneti dhe tregon të dhënat se çarë CMS përdoret, shtesat, si edhe fjalë-kyçet që ajo faqe prezantohet ose konkurron në internet. Webmastercoffee.com ofrohet falas për të gjithë pa regjistrim apo Subscription apo si mund të themi shqip të pajtohemi për lajme. Mund të përdoret shumë lehët edhe nga fillesatr pasi nuk do as gjë tjetër vetëm të vendosësh adresën e faqes që do të analizosh dhe të shtypësh butonin “Check”.

 

Share Button
One Comment

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *