Si mund të hiqni: You may use these HTML tags and attributes: ?

Si mund të hiqni: You may use these HTML tags and attributes: ?Që një vizitor të rri sa më gjatë në një faqe kuptohet që duhet ta tërheq dhe pamja e saj. Por gjithsesi kjo është një çështje shume e ndërlikuar pasi kemi të bëjmë më çështje gustosh dhe shijesh, të cilat rrallë mund të jenë të përngjashme.

Si mund të hiqni: You may use these HTML tags and attributes: ?

Por ajo që ka rëndësi është që një faqe duhet të ketë sa më pak gjëra të pa domosdoshme, si për shembull, në CMS word press kur dikush do të japë një koment poshtë kutisë së komenteve është dhe përshkrimi
Mund të përdorni këto etiketa dhe atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
ose në anglisht:
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Por kuptohet se kjo jo se ka shumë rëndësi, por për nga ana estetike dikujt nuk mund t’i pëlqejë dhe dëshiron që ta heqë, por si mund ta bëjë këtë?
Fare e thjesht, si fillim logohuni në kontrollin e admin dhe klikoni te Dukjet–> Redakto ose anglisht Appaparence –> Editor dhe zgjedhim temën (theme) që përdorim. Klikojmë tek skedari (comments.php) dhe kërkojmë për kodin:
<?php comment_form(); ?>
dhe këtë e zëvendësojmë me këtë:
<?php comment_form(array(‘comment_notes_after’ => ”)); ?>


I ruajmë ndryshimet që bëmë dhe gjithçka është në rregull, tani do të shikoni që poshtë kutisë së komenteve nuk do të shfaqe më as gjë. Por kujdes, para se të bënë çdo lloj ndryshimi të gjitha kodet ruani në një skedar tjetër për ti vendosur përsëri nëse diçka nuk shkon mirë.

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *