Si te beni para nepermjet Internetit

Si te beni para nepermjet InternetitNë këtë artikull do të analizojmë metodat kryesore me të cilat dikush mund ne nxjerrë përfitime duke përdorur internetin. Këto metoda që do të shqyrtojmë më poshtë nuk janë vendosur me ndonjë radhë.

Si te beni para nepermjet Internetit

 

1. Affeliate Marketing

Affiliate marketing është(ndoshta) mënyra më e zakonshme që dikush të nxjerrë para në internet, meqenëse nuk nevojitet që të keni ndonjë lloj artikulli ose shërbim. Personalisht këtë metodë e konsideroj si më të lehtën dhe mënyrë më të shpejtë pasi nuk është nevoja që të keni diçka të tuajën për ta shitur. Ajo që duhet të bëni është vetëm të regjistroheni në ndonjë kompani si, linkwi.se, clickbanner apo cj.com, dhe thjeshtë të filloni të shtoni artikujt e klientëve që keni. Me çdo shitje apo lead, ju merrni një shumë të fitimeve.

2. Shitje artikujsh ose shërbimesh

Në rast se keni mundësi për të krijuar artikujt apo shërbime vetë, atëherë është një rast i mirë që të prezantoni punët tuaja në internet. Akoma edhe nëse nuk keni ndonjë produkt por dini ndonjë gjë shumë mirë, mund të krijoni një e-book  (libër elektronik) dhe ta shisni. Si për shembull nëse jeni dietolog, apo kuzhinier, mund të shkruani një e-book me informacione të hollësishme dhe ta shtoni internet.

3. Membership Sites

Membership Sites është një nga mënyrat më praktike për të fituar të ardhura, në rast se keni diçka më të mirë se një e-book të thjeshtë. Si për shembull, nëse mund të jepni programe falas përdoruesve tuaj të regjistruar, e-book të dobishëm, video etj.

4. Ndërtim dhe promovim faqesh

Kjo mënyrë ka mundësi të jetë e dyta nga më të përdoruar që dikush të nxjerrë para duke punuar nga shtëpia e tij. Por kjo degë tashmë është e tejmbushur dhe kërkesa nuk ka shumë, ka disa kohë që i ka ardhur fundi.

Më lartë pamë mënyrat më kryesore që dikush mund të bëjë para nëpërmjet internetit në Shqipëri. Por nëse keni ndonjë mënyrë tjetër ju lutem komentoni më poshtë.

 

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *