Sony bene upgrade Android 5.0 Lollipop smartphone-te Xperia Z3 dhe Z3 Compact!

Sony bene upgrade Android 5.0 Lollipop smartphone-te Xperia Z3 dhe Z3 Compact!Sony bene upgrade Android 5.0 Lollipop smartphone-te Xperia Z3 dhe Z3 Compact! Versioni i ri i Android, Lollipop 5.0, duket se ka infektuar edhe kompaninë Sony. Dhe kështu pra duket se kompania ka vendosur që të kaloi versionin e ri tek aparatet e rinj tek Xperia Z3 dhe Xperia Z3 Compact. 

Sony bene upgrade Android 5.0 Lollipop smartphone-te Xperia Z3 dhe Z3 Compact!

Në dy-tre javët e ardhshme kompania ka vendosur si synim që të ofroi mundësin e kalimit të versionit të ri Android 5.0 Lollipop tek telefonat celular Xperia Z. Versioni i ri i Android 5.0 vjen me një model të ri si nga paraqitja edhe për sa u përket sfondeve. Për njoftimet dhe për kyçjen e ekranit është shtuar një opsion për një përdorim sa më të lehtë.

Gjithashtu është shtuar një program i quajtur, Project Volta, i cili shërben për përkujdesjen e baterisë. Le të shpresojmë që ky programi Volta të na tregoi ndonjë truk magjik sesi mund të zgjatet sa më gjatë jeta e një baterie. Për momentin, duket se Sony është përqendruar vetëm tek seritë Xperia Z për të bërë këtë upgrade të versionit të ri. Ndërsa për sa i përket modeleve të tjera Sony nuk ka dhënë ndonjë informacion momentalisht, por le të shpresojmë se ky ndryshim do të sjell rezultate të mira që kështu të shty kompaninë për të ofruar mundësinë e upgarde edhe tek përdoruesit e tjerë të Sony. /tech-al.info

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *