USB flash drive me e vogla ne bote dhe cmimi saj

USB flash drive me e vogla ne bote dhe cmimi sajDo të donit një kartë memorie USB për të ruajtur të dhënat tuaja? Çfarë do të thoni për PK K’1? Ndoshta nuk e keni të dëgjuar, por PK K’1 është USB 3.0 flash driver më e vogla në botë. Kompani prodhuese, Pkparis’s, pohon se krijimi i saj është më e vogla në botë. PK K’1 ofrohet në 32 Gb dhe 65 Gb vend ruajtje. Dhe çmimi i saj nuk është shumë i shtrenjtë, duke menduar se është shumë e veçantë, ajo me kapacitet 32 Gb kushton dike tek 35 euro kurse ajo me 64 Gb rreth 65 euro.

 

USB flash drive me e vogla ne bote dhe cmimi saj

PK K’1 është një USB vetëm 5 centimetër dhe mund të arrijë shpejtësinë e transferimit deri në 140 Mb/s. PK K’1 është një USB 3.0, për këtë arsye duhet që edhe aparati juaj duhet të ofrojë portë që mbështet USB 3.0 për të shfrytëzuar shpejtësinë e plotë. Gjithashtu PK K’1 ka një dritë LED të vogël për të kuptuar kur njësia është në funksionim.

USB flash drive me e vogla ne bote
USB flash drive me e vogla ne bote


Trupi saj është i përbërë nga copa alumini që kompani PKparis’s thotë se është “shumë e fortë”. PK K’1 mund ta lidhni me një kordon që mbani edhe çelësat për ta pasur gjithmonë me vete. Por është për tu theksuar se PK K’1 është shumë e vogël dhe mundësit për ta humbur janë të mëdha, prandaj duhet të bëni kujdes me USB flash drive me e vogla ne bote.

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *