Duke perdorur nofollow dhe dofollow kur bejme SEO

Duke perdorur nofollow dhe dofollow kur bejme SEONdoshta keni dëgjuar për Linkbuilding drejtë faqes sonë, por duhet të dini se nuk kanë të njëjtën vlerë të gjitha linket. Si përgjigje Google ka prezantuar disa vite më parë për nofollow dhe dofollow attributes, por duhet shpjeguar su kur kanë një ndikim pozitiv, kanë vërtet vlerë, dhe kur kanë një ndikim asnjanës, pra me fjalë të tjera janë kotë për një faqe. Për shembull, të shumë ishin dhe janë ata që vendosin link ku të munden në mënyrë që të favorizohen për serps. Disa shembuj janë bookmarking, blogs me blog comments etj. Kështu pra Google vendosi që të merte disa metra për të zvogëluar rendësin e lidhjeve nofollow. Megjithatë, linket si do që të jenë si nofollow si dofollow, mund të rrisin përfundimet organike.

Duke perdorur nofollow dhe dofollow kur bejme SEO

 

Pra kë duhet të synojmë? Dofollow Links apo Nofollow

Por si e njohim në SEO përfundimi ka më shumë rendësi. Prandaj përfundimi është se ku do që na jepet mundësia duhet të bëjmë Link Building me dofollow links meqenëse është edhe më efektivja. Por kujdes, pa bërë spam.

 

Share Button
3 Comments

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *