Duket se iPhone 5S do te jete me kamera 13 MPixels

Duket se iPhone 5S do te jete me kamera 13 MPixels Raportet në lidhje me  iPhone,  ku spekulojnë shumë fjalë se do quhet iPhone 5S, po dalin në dritë avash avash. Të rejat zbulojnë se iPhone i ri, iPhone 5S do te jete me kamera 13 MPixels e cila do të sigurohet nga Sony.

Duket se iPhone 5S do te jete me kamera 13 MPixels

 

Është për tu përmendur se iPhone i ri mund të qarkulloi qershorin e ardhshëm, atëherë duket se “thashethemet” kanë vonuar pak. “Thashethemet” sipas disave thonë se iPhone i cili për momentin është i koduar me nofkën N51 dhe N53, gjë që zbulon se janë dy modele që po zhvillohen njëkohësisht. Gjithashtu qarkullojnë zëra se sensori i ri 13MPixel do të jetë nga Sony, atëherë telefoni i ri iPhone 5S do të jetë shumë herë më i përparuar në lidhje me cilësinë e fotografive nga iPhone 5 që është sot. Dhe mbani mend se iPhone 5 i sotmi është më i përparua nga versioni i mëparshëm iPhone 4S.

Atëherë përfundimi? Erdhi koha që të përmirësohet për sa i përket nxjerrjeve të fotografive iPhone i ri. Prandaj qendroni në kontak të vazhdueshëm për të mësuar të rejat e reja nga iPhone 5S apo si do që të quhet ndryshe.

Share Button
No Comments

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *