Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger!

Snapchat FacebookFacebook adopton ide nga Snapchat për Messenger! Facebook filloi të testoi diçka që e kemi mësuar nga i njohuri Snapchat, dërgimin e mesazheve jetëshkurtër të cilët fshihen automatikisht pas një ore nga momenti i dërgimit. Kjo karakteristikë po testohet nga disa përdorues të Facebook Messenger në Francë. Është shtuar një klepsidre, e cila kur shtypet, mesazhi që dërgove do të fshihet pas 1 ore.

Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger!

Kjo karakteristik nuk aktivizohet për të gjitha mesazhet që dërgon nga Messenger, por për përdoruesin e veçantë që po bisedon.

Facebook e konfirmoi se po provon Snapchaz-Like fature, por nuk e dimë se kur do të vij edhe në vendet e tjera, por mendojmë se do të bëhet shpejtë.

Më këtë karakteristikë Facebook faktikisht po përpiqet të bashkojë funksionin e Snapchat tek Messenger, mos ka sukses. Të mendojmë se më 2012, Facebook lançoi Poke, kundërshtarin e Snapchat, por dështoi që të tërhiqte përdorues dhe si përfundim e hoqi vjet. Më 2013 ishte përpjekur të blinte Snapchat, por filluesi e mohoi ofertën prej 3 miliard dollarë që bëri Zuckerber. /Tech-Al

 

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *