Fjalori Microsoft Translate falas në Windows 10!

Microsoft Translato -appFjalori Microsoft Translate falas në Windows 10! Duke se Microsoft do ta vëri me Google në fushën e përkthimit, pasi sapo nxori nga në versionin beta dhe ofrohet në Windows Store Translator app (aplikacion përkthimi) e saj të parë. Microsoft Translator ofrohet falas për të gjitha aparatet që ekzekutojnë versionin Windows 10. Tani Microsoft Translator app është i disponueshëm në Windows Store dhe Microsoft premton se mund të funksionojë në të gjithë aparatet me sistemin operativ të saj, pa kufizime.

Fjalori Microsoft Translate falas në Windows 10!

Në fazën fillestare të aplikacionit, përdoruesi mund të përkthejë tekst në 50 gjuhë të ndryshme, ndërsa mund të bëjë përkthim zanor nga 18 gjuhë. Një karakteristik të veçantë që ka Microsoft Translator është se mund të përkthejë nga 19 gjuhë tekstin që është i shkruar në një imazh ose në një imazh që është nxjerrë dikush në fotografi me smartfonin e tij që ka OS Windows 10.

Aplikacioni Microsoft Translator app mund të shkarkohet falas në Windows Store edhe nga kompjuterët që tashmë kanë të instaluar Windows 10. Momentalisht Microsoft Translator është votuar nga më shumë se 3.400 veta dhe ka një vlerësim 4.1 (nga 5 maksimalja) gjë që tregon jo keq si fillim. Për sa i përket mbështetjes së gjuhës shqipe Microsoft Translator momentalisht nuk ofrohet. Por shpresojmë që kur të dal versioni i plotë të mbështesë edhe gjuhën shqip. /Tech-Al

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *