Kategori: SEO

SEO cfare eshte, si funksionon

SEO çfarë është dhe si funksionon!Në këtë artikull do shpjegojmë se çfarë është SEO, rendësin e SEO. SEO vjen nga shkronjat e para të fjalëve angleze Search Engine Optimezation
Read More

Përdorimi i META tags

<META> tags është drejtuesi i (tags) i gjuhës  HTML të cilat kanë material informues në lidhje me faqen në të cilat janë vendosur. Ka shumë lloj <META> tags
Read More

Cfare eshte Link Building?

Link Building ose LinkBuilding është  krijimi dhe shpërndarja e lidhjeve URL të një siti në internet. Është një hapë i rëndësishëm për sa i përket SEO, pasi motorët
Read More