Microsoft lancon versioni e ri Internet Explorer 10

Microsoft lancon versioni e ri Internet Explorer 10Lajme të mirë vijnë për simpatizantët e shfletuesit (browsre) Internet Explorer. Microsoft njoftoi për lançimin e një versioni të ri, Internet Explorer 10, faktikisht bëhet fjalë për versionin 10 i cili tashme ofrohet vetëm për përdoruesit e Windows 8. Dhe sipas një përllogaritje mendohet se përdoruesit e Windows 7 janë rreth 700 milion.

Microsoft lancon versioni e ri Internet Explorer 10

Me lëshimin e versioni të ri të Internet Explorer 10 kompania e Microsoft shpreson që të rikthej përsëri ata përdorues të cilët për një arsye ose një tjetër janë larguar nga përdorimi i shfletuesit Internet Explorer dhe përdorin aplikacione të tjera siç janë Google Chrome, Mozilla Firefox, Opra etj.

Versioni i ri do të jetë rreth 20% me i shpejtë për «ngarkimin» e faqes nga versioni i mëparshëm IE 9. Por meqenëse dhe ekrane me prekje (Touch) po marrin një hovë, versioni i ri Internet Explorer 10 është kompatibël me këtë teknologji. Kompani Microsoft e morri këtë vendim për nxjerrjen e versioni 10 dhe për përdoruesit e Windows 7 pasi që nga dalja ne treg me Windows 8 shumica e përdoruesve kanë ngelur të kënaqur dhe thonë se është versini më i mirë i Internet Explorer deri më sot, sipas agjencisë së lajmeve Reuters.

Shkarkimi i aplikacionit do të bahet në mënyrë automatike nga opsioni Update.

 

 

Share Button
No Comments

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *