Tani fjalori shqip shqip përsëri për shkarkim falas!

Fjalori-Shqip-ShqipTani fjalori shqip shqip përsëri për shkarkim falas! Tech Al ka vendosur përsëri për shkarkim fjalorin shqiptar shqip shqip për t’u shkarkuar falas nga të gjithë ata që dëshirojnë të kenë një fjalor shqip shqip. Siç e kemi përmendur edhe në artikullin Shkarkoni falas fjalorin shqip shqip Fjalori Shqip-Shqip fjalori është në formë softueri (program ekzekutimi) për të gjithë platformat kompjuterike që operojnë sistem Windows.

Tani fjalori shqip shqip përsëri për shkarkim falas!

Pra, fjalori është krijuar nga Qendra për Edukim dhe Promovim (QEP) dhe është i bazuar në fjalorin e gjuhës shqipe të vitit 1984. Ndonëse në fjalor ka mungesa të fjalëve që janë huazuar nga gjuha shqipe ndër vite, ka gjithashtu edhe fjalët e reja dhe sidomos ato informatike. Por për sa i përket fjalorit të informatikës sipas informacioneve që disponon Tech Al faqja më e madhe e fjalorëve, Shqipopedia, është në një projekt për të nxjerrë në qarkullim fjalorin informatikë më të madh në gjuhën shqipe.

Prandaj momentalisht shkarkoni fjalorin shqip-shqip dhe bëni durim deri sa të hidhet në qarkullim edhe fjalori i informatikës në shqip nga Shqipopedia. /Tech Al

downloadbig

Share Button
One Comment

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *