Lenovo Lemon X, i modeluar nga Motorola?

Lenovo-Lemon-X-1Lenovo Lemon X, i modeluar nga Motorola? Lenovo pas blerjes së Motorola Mobility ka deklaruar se do të “përdori” know-how të Moto-s për disa nga modele të ardhëshëm smartfon. Në disa lajme që u publikuan para pak kohe paraqesin modelin Lenovo Lemon X një smartfon të paparë ku informacionet thonë se në modelimin e tij ka dorë Motorola.

Lenovo Lemon X, i modeluar nga Motorola?

Modeli ri Lenovo Lemon X ka shumë ngjashmëri me modelin Moto X dhe Nexus 6. Në pjesën e pasme dallohet njohësi i shënjave të gishtërinjëve ndërsa në pjesën e parme shikojmë stereofonin boks Dolby. Për sa i përketë informacioneve më të hollësishme dhe për sa i përket të dhënave teknike do ju informojnë sapo të kemi më shumë informacione të besueshme. /Tech-Al.Info/
Burimi

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *