Shkarkoni riemeruesin e ReName fales

Shkarkoni riemeruesin e ReName falesRwName është një program i thjesht dhe ashtu si ka dhe emrin shërben për të riemëruar emrat si të dosjeve edhe të skedarëve të ndryshëm, por arsyeja se përse nevojitet ky software është këtë gjë e benë në numrin shumës, pra duke i riemëruar të gjitha njëherësh. ReName mbështet gjithashtu dhe ID3 tags e cila shërben përndërrimin e sekteve të këngëve që keni në koleksionin tuaj, por software ReName ka gjithashtu dhe EXIF data për fotografit.

Versioni: 5.60
Madhësia: 1.3 Mb
Sistemi Operativ: Windows All
Programuesi: Denis Kozlov
Home Page: den4b.com

Share Button
No Comments

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *