Fjalori shqip shqip (QEP) « Windows « Downloads

AttributeValue
Version1.33
Date postedNovember 5, 2013
Downloaded39406 times
CategoriesWindows
Tagsshqip, windows, fjalor

Description

QEP është fjalori i parë dhe i vetëm, deri tani digjitalë shqiptarë. Shkarkoni flas fjalorin shqip-shqip.