Çfarë është Mobile High Definition Video Link?

Çfarë është Mobile High Definition Video Link?Një kabllo që fillon nga porta microUSB i smartfonit lidh aparatin me televizorin HD nëpërmjet hyrjes HDMI. Televizori karikon telefonin (kërkohet televizorë që mund të sinkronizohet me celularin ose një adaptorë ku të lidhet karikuesi i tij). Kështu pra, smartfonin juaj është në gjendje që të transmetojë foto dhe video deri 1080p dhe zë tetëkanalsh nga televizori HD.

Çfarë është Mobile High Definition Video Link?

Sipas prototipit MHL, komandimi i celularit mund të bëhet nga telekomanda e televizorit. Sipas parashikimeve kjo funksionon me paisje të ndryshme lëvizëse siç janë smartfonat dhe televizorëve të prodhuesve të ndryshëm. Per shembull, telekomanda i një Sony Bravia do të kontrollojë një smartfon HTC Sensation ose një Samsung Galaxy S II të cilët gjithshtu mbështesin MHL. Tech Al/

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *