Kina i ka ndaluar lojërat elektronike që nga viti 2000

Kina i ka ndaluar lojërat elektronike që nga viti 2000Kina i ka ndaluar lojërat elektronike që nga viti 2000 në vendin e saj për arsye se duan të kenë një gjendje shpirtërore më të qetë gjë që lojërat nuk jua siguronin.  Kështu pra Kinezët mund të luajnë lojëra elektronike ose nga kompjuteri i tyre ose nëpërmjet celularëve, pra në as një vend tjetër nuk mund të kenë akses për luajtur lojërat që kanë gjithë të tjerët në shtete të ndryshme.

Kina i ka ndaluar lojërat elektronike që nga viti 2000

 

Me këtë gjendje aksionet e kompanive që shesin lojëra dhe konsola e kanë shtuar së tepërmi fitimin e tyre, Sony me konsolën PS3 fitoi 8% dhe Nintendo fitoi 3,5%vetëm në Kinë. Mendoni sa çfarë mund të bëhet në vende të tjera që lojërat nuk janë të ndaluara.

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *