Samsung-u u CMEND. Braktisni iphone dhe ju paguan borxhet!

image-d7d0fea7b0616be7ed4831fdb53c62c3e34e805d98be1c97032840f2b13a0479-V Samsung-u u CMEND. Braktisni iphone dhe ju paguan borxhet! Me këto hapa që po ecën teknologjia konkurenca është bërë një luftë e vërtetë. Dhe duket që këtë luftë e kryeson kaliforniani Apple. Pas fjalëve që HTC kërkon të konkuroi iPhone me bonus 200 euro tani është koreani Samsung ai që bënë një goditje më të drejtëpërdrejtë me ftesën «braktisni iPhone dhe ju paguajë 220 dollarë».

Samsung-u u CMEND. Braktisni iphone dhe ju paguan borxhet!

2015-09-29_10-14-31Faktikisht kjo është një reklamë promovimi që Samsung kërkon të tërheq në veçanti klientët e Apple. Ky promovim është për flagship-at e rinj Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge +, dhe Galaxy Note 5. Përveç kësaj, për të gjithë klientët e rinj që vijnë nga iPhone Samsung jep edhe një bonus 100 dollarë në Google Play Store që të mund të shkarkojnë të gjitha aplikacionet që kanë patur në aparatin e tyre iPhone. Për më shumë detaje dhe regjistrim shikoni faqen zyrtare të Samsung. Pra, nëse doni të keni një Galaxy të ri ja ku e keni rastin, braktisni iPhone dhe Samsung ju shpërblen. /Tech-Al.Info

Share Button
2 Comments

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *