Etiketë: chrome

Chrome OS dhe Android bashkohen në 2017


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Chrome OS dhe Android bashkohen në 2017. Chrome OS është një sistem operativ shumë i thjesht i cili gjithashtu është shumë i lehtë në përdorim dhe kjo është
Read More

Cfare eshte shfletuesi i internetit


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Kemi dëgjuar shumë herë fjalën Browser (brouser) ose të na pyesin se me cilin program futemi në internet dhe kur jemi në hapat e parë ose dimë shumë
Read More